Telefoon

+31 629 058 000

EMAIL

info@williamcrossmedia.nl

Vraag offerte aan

MEDIATRAINING

MEDIATRAINING

De media als bondgenoot?! Kranten, radio en televisie brengen dagelijks nieuws. Meestal gaat het over anderen en we nemen er graag kennis van. We willen immers weten wat er in de wereld om ons heen gebeurt.

 

We kunnen het volgen met dank aan de media. Maar hoe is het als we zelf onderwerp zijn in de pers? Zijn we daarop voorbereid? Weten we hoe de media werken en hoe we er het beste mee om kunnen gaan? Zien we de media als bondgenoot of juist niet? Velen hebben een aangeboren angst voor de persmensen. Maar dat is absoluut niet nodig. Journalisten zijn vakmensen die hun werk doen volgens geschreven en ongeschreven regels.

 

WILLIAMCROSSMEDIA biedt trainingen en cursussen aan waarin u leert op een constructieve manier om te gaan met de pers. Géén trucjes, wél zelf ervaren hoe het is om contact te hebben met journalisten. Inzicht krijgen in de do’s en don’ts bij kranten, radio en televisie. En vooral veel oefenen in praktijksituaties, met en zonder camera. Leren door te doen! Voor mediatrainingen werkt WILLIAMCROSSMEDIA al jaren samen met Sjoerd Dijkstra. Hij is al ruim 40 jaar actief in de wereld van de media en de communicatie. Als radiojournalist werkte hij onder andere 19 jaar voor de TROS in Hilversum. Gedurende vijf jaar was hij parlementair redacteur / verslaggever en eindverantwoordelijk voor het wekelijkse politieke programma TROS KAMERBREED. Verslaggeving van paardensportevenementen deed hij 17 jaar achtereen voor NOS Langs de Lijn. Vanaf 1989 was Sjoerd Dijkstra manager communicatie. Eerst bij de Productschappen Vee, Vlees en Eieren in Rijswijk en van 1998 tot medio 2005 vervulde hij deze functie bij de provincie Drenthe.

 

Tegenwoordig heeft hij zijn eigen communicatieadviesbureau. Sjoerd Dijkstra kent de media van twee kanten: als journalist en als woordvoerder. Zijn jarenlange ervaring deelt hij graag met u.

 

Wilt u meer weten over onze mediatrainingen op maat vraag dan vrijblijvend informatie of een offerte aan bij info@williamcrossmedia.nl

 

WELkOM

William ten Kate heeft meer dan 40  jaar ervaring in het vervaardigen van presentaties, clips, commercials en reportages. Opgegroeid met beeld en geluid kan William zich als geen ander inleven in een bepaalde situatie. En vervolgens op uiterst creatieve wijze de 'vertaalslag' maken, waardoor het optimale effect van de boodschap wordt gerealiseerd.

 

 

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden?

Pluggematen 2, Steenwijk

0521-853004

 

© 2018 William Crossmedia All rights reserved.