Telefoon

+31 629 058 000

EMAIL

info@williamcrossmedia.nl

Vraag offerte aan

wie zijn wij

Een 'meedenker' in de ware zin van het woord

 Crossmediale 'meedenker'

 

William ten Kate heeft meer dan 40  jaar ervaring in het vervaardigen van presentaties, clips, commercials en reportages. Opgegroeid met beeld en geluid kan William zich als geen ander inleven in een bepaalde situatie. En vervolgens op uiterst creatieve wijze de 'vertaalslag' maken,waardoor het optimale effect van de boodschap wordt gerealiseerd.

 

Een 'meedenker' in de ware zin van het woord.

 

William heeft de crossmediale oplossingen paraat, waarbij uiterst vindingrijk creaties in

de juiste mediaoplossing worden gegoten: korte en treffende streaming video's (voor bijvoorbeeld een website), maar ook een bedrijfsreportage voor vertoning tijdens congressen, beurzen of bij ontvangsten in de eigen onderneming.

 

Het is desgewenst mogelijk een bedrijfsreportage te realiseren in de hoogst denkbare fullHD-kwaliteit of 4K, al dan niet ondersteund door muziek en/of een professionele voice-over.

William verkeert al jaren als een 'spin in het web' in de wereld van (media)producties in beeld en geluid en heeft veel contacten opgebouwd, die hij desgewenst aanwendt om de eindversie te optimaliseren. Ooit is hij ontdekt en gecoacht door wijlen t.v.-regisseur Jack Dixon, o.a. de ontdekker van Simon van Collem.

 

'Laat uw talent niet verdorren in de grond, maar doe er iets mee', sprak deze persoonlijkheid tot William, die deze woorden tot een ware missie heeft verheven.

Na vele jaren bij diverse organisaties te hebben gewerkt, is hij in 2006 voor zichzelf begonnen en is William Crossmedia ontstaan.

 

De Inmiddels zestiger jarige William heeft als standpunt zoveel 'bagage' te hebben verworven, dat hij die ervaring wil aanwenden om samen met de opdrachtgever het gewenste product te laten ontstaan. 'Mooie dingen wil ik maken', zegt de 'camerakunstenaar', die al vele clips van uiteenlopende artiesten heeft gemaakt voor dvd's, maar ook voor RTV Oost en TV Oranje.

Voor regionale en landelijke zenders heeft William ook camerawerk geleverd. Niet alleen (landelijke) t.v.-commercials, entertainment of bedrijfsreportages, maar ook nieuwsitems en interviews, ondersteund door functionele en 'veelzeggende' beelden ter completering van het gesproken woord.

Kortom, William denkt graag mee teneinde 'crossmediaal' het effect te bereiken, dat de opdrachtgever via zijn 'boodschap' wil nastreven. Verder is:"afspraak is afspraak", dus achteraf niet een hogere prijs dan was afgesproken!

 

Wanneer een 'totaalpakket' wordt gewenst, kunnen eventueel oplossingen in print worden toegevoegd, compleet met ideeën over vormgeving en tekst, waardoor ook een eenvoudige folder dan wel een uitvoerige brochure of zelfs een compleet magazine kunnen worden gerealiseerd.

 

EEN MULTIMEDIAOPLOSSING OP MAAT.

 

WELkOM

William ten Kate heeft meer dan 40  jaar ervaring in het vervaardigen van presentaties, clips, commercials en reportages. Opgegroeid met beeld en geluid kan William zich als geen ander inleven in een bepaalde situatie. En vervolgens op uiterst creatieve wijze de 'vertaalslag' maken, waardoor het optimale effect van de boodschap wordt gerealiseerd.

 

 

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden?

Pluggematen 2, Steenwijk

0521-853004

 

© 2018 William Crossmedia All rights reserved.